savijanje

Siguran partner u poslovanju sa nekretninama

ZEMLJIŠTE

Vrnjačka Banja


Vrnjačka Banja,Gradska lokacija
Na odličnoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji na Raju prodaje se plac od 27 ari pogodan za gradnju, kako porodične tako i stambene zgrade. Cena je 3 500 eura po aru. Na placu je dozvoljena gradnja.
Id:103
Plac
Cena: 3.500 €/aVrnjačka Banja – Plac,širi centar
U Vrnjačkoj Banji, na odličnoj lokaciji prodaje se plac površine 72 ara, pogodan je za izgradnju stambenog kompleksa, moguć dogovor! Cena je 4000 eura po aru.
Id:102
Plac
Cena: 4000 €/aPlac pogodan za izgradnju
Plac pogodan za investitore. Jedan od najlepših placeva sa mogućnošću gradnje u mirnom delu Vrnjačke Banje. Plac je na lepom, mirnom i tihom mestu,upravo za one koji žele da izgrade poslovno stambeni objekat koji će biti pravi raj za ljude željne odmora od gradskih dešavanja i buke, ali opet u neposrednoj blizini centralnog banjskog jezgra, odlično pozicioniran na uzvišenju iznad Banje, okružen zelenilom. Plac je uknjižen, privatna svojina. Vlasnik je otvoren za svaki vid dogovora i saradnje.
Id:118
Plac
Cena: 5.000 €/aPlac kod Vitojevca
Odličan plac pogodan za poslovni prostor, kod Vitojevca, površine 11 ari, uz mogućnost spajanja sa susednim placem od 6,5 ari. Plac je pored magistralnog puta, sa svom pratećom infrastrukturom.
Id:127
Plac
Cena: 6.000 €/m2Vrnjačka Banja- plac
Na prodaju su tri placa okvirno veličine 6 ari ukupno 17,94 a. Prodaju se odvojeno po ceni od 2000e /ar a ukoliko bi ste se odlučili za kupovinu celog placa cena bi bila 33.000e. Do placa dolazi asfaltni put, voda, struja.
Id:96
Plac
Cena: 12.000 €Plac Ruđinci
Plac od 18,02 ara u blizini Vode Vrnjci u Ruđincima . Plac je na odličnoj lokaciji, pogodan za poslovni ili stambeni objekat, uz mogućnost kupovine obližnjih parcela. Plac je u potpunosti ravan , sa izlazom na asfaltni put. Odlično zemljište za vaš posao.
Id:106
Plac
Cena: 18.000 €Veliki plac -Novo Selo!!!
U Novom Selu, na odličnoj lokaciji , na prodaju je plac od 1 ha 42 a 75 m2, pogodan kako za domaćinstvo, tako i za obavljanje poslovnih delatnosti. Plac se velikom dužinom nalazi pored asfaltnog puta. Plac je ravan , na jednom delu se nalazi stara kuća sa pomoćnim prostorijama. Postoji mogućnost podele placa na više delova.
Id:117
Plac
Cena: 500€/aPlac, Lipova
Na prodaju plac u Lipovi površine 9.4 ari. Plac je oko 3km udaljen od izvora Slatina. Na placu postoji voda i struja a plac se nalazi pored afaltnog puta. Moguć dogovor!!!
Id:61
Plac
Cena: 14.100 €Imanje kod Janićijevića !!!
Prodaje se vrlo lepo zemljšte nadomak Vrnjačke Banje površine 1,7 ha. Imanje je održavano, zasadjen je voćnjak, na placu se nalazi baraka za odlaganje alata. Potpuni mir je zagarantovan! Cena je podložna dogovoru.
Id:110
Plac
Cena: 300 €/m2


Broj nekretnina: 9

Oglasi nekretninu:
Putem naše agencije možete oglasiti nekretninu.