savijanje

Siguran partner u poslovanju sa nekretninama

STAN NOVOGRADNJA

Vrnjačka Banja


Vrnjačka banja,Kružni tok
Na odličnoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, u blizini kružnog toka prodaje se stan u izgradnji. Lokacija i površina stana je idealna za izdavanje Banjskim gostima.
Id:62
Stan - novogradnja
Cena: 35.640€Vrnjačka Banja,kružni tok
Nalazi se na drugom spratu zgrade sa liftom i sastoji se od dve odvojene prostorije sa fenomenalnim pogledom i prostranom terasom !!! Dva zida su u staklu. Kompletno opremljena kuhinja i garažno mesto ulaze u cenu stana. Izuzetna stolarija, podovi, pogled su preporuka ovog stana.
Id:124
Stan - novogradnja
Cena: 1250€/m2Stan,kružni tok
Izuzetan stan na ekskluzivnoj lokaciji, u prelepoj zgradi sa liftom na prvom spratu, sa izdvojenim hodnikom za tri stana. Sastoji se od dve odvojene prostorije i sjajne otvorene kuhinje. Dnevna soba je ostakljenih zidova. Stan ima fenomenalnu terasu od 25m2. Stanu pripada i jedno garažno mesto!
Id:125
Stan - novogradnja
Cena: 1200 €/m2Vrnjacka banja, Centar
U Vrnjačkoj Banji na odličnoj lokaciji prodaju se stanovi u izgradnji u dve zgrade. Objekat 1 sa 8 stanova i objekat 2 sa 10 stanova na spratnosti Po+Pr+P1+P2, sa zajedničkim parkingom ispred objekata i garažama. Stanovi imaju dobar raspored i maksimalno iskorišćen prostor. Posebna pažnja je posvećena odličnom kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti. Kvadrature se kreću od 22 m2 – 40 m2. Cena stanova u zgradnji sa liftom i ostavom je 1210e/m2 sa uračunatim PDV-om-10 % a cena stanova u zgradi bez lifta i ostave je 1100 e/m2. Zgrade su završene, upotrebna dozvola se očekuje. Kupovinom ovakve nekretnine omogućavate sebi udoban i komforan smeštaj i potpunom uživanje u svemu što vam pruža Vrnjačka Banja. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.
Id:58
Stan - novogradnja
Cena: 44.000 €Vrnjačka banja-centar
U Vrnjačkoj Banji na odličnoj lokaciji prodaju se završeni stanovi u dve odlične zgrade. Objekat 1 sa 8 stanova i objekat 2 sa 10 stanova na spratnosti Po+Pr+P1+P2, sa zajedničkim parkingom ispred objekata i garažama. Stanovi imaju dobar raspored i maksimalno iskorišćen prostor. Posebna pažnja je posvećena odličnom kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti, materilizaciji fasadnih zidova kao i kvalitetu bravarije i stolarije.. Kvadrature se kreću od 22 m2 – 40 m2. Cena stanova u zgradnji sa liftom i ostavom je 1210e/m2 sa uračunatim PDV-om-10 % a cena stanova u zgradi bez lifta i ostave je 1100 e/m2 sa uračunatim pdv-om od 10%. Kupovinom ovakve nekretnine omogućavate sebi udoban i komforan smeštaj i potpuno uživanje u svemu što vam pruža Vrnjačka Banja. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.
Id:71
Stan - novogradnja
Cena: 35.090 €Novogradnja-širi centar
Na prodaju je stan na vrlo lepoj, mirnoj lokaciji, u zgradi sa liftom sledeće kvadrature – 62m2. Stan je odlično orjentisan, sa 2 spavaće sobe i pogodan je kako za izdavanje tako i za miran porodični život. Kupac prvog stana ima mogućnost povraćaja PDV-a u visini 10%. Mogućnost kupovine parkung mesta u garaži.
Id:97
Stan - novogradnja
Cena: 62.000 €Vrnjačka Banja-Novogradnja
Na 500 m od Belog Izvora, na prodaju je vrlo lep stan po izuzetno povoljnoj ceni, odličnog kvaliteta gradnje, na trećem spratu zgrade sa liftom. Odlična orjentacija kao i raspored prostorija čini ovaj stan pogodnim kako za život tako i za izdavanje banjskim turistima. Ukoliko imate prava na povraćaj PDV-a možete umanjitii cenu stana za10%.
Id:109
Stan - novogradnja
Cena: 47.000 €Odličan stan za porodično stanovanje
Stan sa dve spavaće sobe, na idealnoj lokaciji, sa posebnim ulazom. Odličan raspored prostorija.Izuzetan stan.
Id:128
Stan - novogradnja
Cena: 1.200€/m2Vrnjačka banja,dupleks stan
Dupleks stan na atraktivnoj lokaciji!!!Na prvom nivou nalazi se hodnik, kupatilo, dečija soba, kuhinja sa trpezarijom, dnevnim boravkom i malom terasom a na galeriji: dnevni boravak, spavaća soba i ostakljena i otvorena terasa sa prelepim pogledom na grad. Stan je dobro osvetljen i luksuzno opremljen. Svaka preporuka!!!!
Id:133
Stan - novogradnja
Cena: 200.000


Broj nekretnina: 9

Oglasi nekretninu:
Putem naše agencije možete oglasiti nekretninu.