savijanje

Poslovno-stambeni objekat:

SNEŽNIK

DIREKTNA PRODAJA
Stambeni objekat Snežnik prestavlja ideal savremenog odmora gde se urbani prostor harmonično uklapa u zelenilo najlepšeg dela Vrnjačke Banje i predstavlja svojevrsno uživanje u odličnom arhitektonskom rešenju samog objekta, udobnim apartmanima, blizini mineralnih voda, bazena, parkova i svim blagodetima kraljice banjskog turizma.
Zgrada je smeštena u mirnoj ulici sa niskim intezitetom saobraćaja u najlepšem delu Vrnjačke Banje.

Snežnik je moderno oblikovan stambeni objekat koji stanarima pruža osećaj zadovoljstva, eleganicije i sklada. Snežnik-stanovi ispunjavaju visoke standarde funkcionalnosti, koji su u skladu sa modernim trendovima i dizajnom. Tehnička opremljenost i vrhunski kvalitet opreme oblikuju prostor vašeg budućeg stana za odmor.

U ponudi su 84 stana, na predviđenoj spratnosti zgrade Su+Pr+2+Ps različitih kvadratura i stuktura od garsonjera do dvosobnih stanova, koje možete videti na našoj prezentaciji stanova.

Stambeni objekat je podeljen na dva ulaza A i B, oba ulaza poseduju savremene liftove. Zgrada je prilagođena ljudima sa posebnim potrebama.

Stambeni prostor je osmišljen tako da odgovara svim generacijama i životnim stilovima.

Stanovi su moderno koncipirani, funcionalni, udobni i osvetljeni. Budući vlasnici mogu da biraju stanove orjentisane ka šetalištu i izvoru Snežnik kao i mirniju stranu prema svojim potrebama i željama.

Objekat je u izgradnji: rok za završetak radova je druga polovina 2020. gonine.
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
ssss ssss
js slider