savijanje

Poslovno-stambeni objekat:

DVE LJUBIČICE

DIREKTNA PRODAJAKvalitetna novogradnja u Lipovačkoj ulici, u neposrednoj blizini izvora mineralne vode Slatina, hotela Slatina, kao i novoizgradjenih Vrnjačkih termi, otvorenih i zatvorenih bazena.

Stambeni objekat se gradi na kat.parceli br.1150/4 KO Vrnjačka Banja. Objekat ima 2 lamele spratnosti Su+Pr+3Sp, sa ukupno 38 stanova. U lameli A ima 20 stanova, u lameli B 18 stanova različite kvadrature.

Pešački pristup stambenom delu objekta i kolski pristup objektu je iz Lipovačke ulice.

Udaljenost objekata od gradskog šetališta Promenada, parka, centra i pijace je oko 850m.

U ponudi imamo različite kvadrature stanova (od 20 do 60m2), od garsonjera, jednosobnih, dvosobnih do trosobnih stanova. Stanovi u prizemlju i suterenu imaju komforne terase, od 5 do 20m2, koje daju poseban pečat ovim objektima, pružaju prijatan ambijent i upotpunjuju osećaj koji nudi ova mirna lokacija


GarsonjereNivo opremljenosti zgrada:


- Komforan lift.

- Demit fasada, ugradnja fasadnog stiropora debljine 15cm.

- Fasadna stolarija PVC, sa roletnama.

- Sigurnosna ulazna vrata renomiranog proizvođača, sa visokim stepenom protivprovalnosti i izuzetno dobro zvučno i termički izolovana.

- Unutrašnja vrata su sa klasičnim sistemom otvaranja, izgradjena od furniranog medijapana.

- Hrastov parket.

- Keramika u kuhinjama, kupatilima, hodnicima, na terasama i zajedničkim prostorijama su I klase renomiranog španskog proizvodjača.

- Kupatila komplet opremljena sa svom najkvalitetnijom opremom renomiranih proizvođača (ugradna wc-šolja, geberit vodokotilić, lavabo sa ormarićem i ogledalom, keramička kada sa tuš kabinom, termorad bojler 80l), izvučena instalacija za električni sušač u kupatilu.

- U svim prostorijama je ostavljena mogućnost ugradnje klima uredjaja, izvedene su instalacije i postavljene konzole na fasadi.

- Elektro galanterija -modularni program renomiranog proizvodjača.

- Kartice za isključivanje struje.

- Interfonski uredjaj.

- Interfonski uredjaj.

- Kablovska TV.

Moderni standambeni objekat sa konfornim apartmanima biće završen do jula 2020. godine.